Eχασε τελικα τη μάχη για τη ζωή της η άτυχη νεαρή δημοτική αστυνομικός, Ματίνα Νικολάου, που είχε χτυπηθεί από διερχόμενο ΙΧ  το οποίο έχασε τον έλεγχο λόγω κόντρας του με ένα άλλο ΙΧ και στη συνέχεια έπεσε επάνω της, ενώ αυτή βρισκόταν σε πεζοδρόμιο της λεωφόρου Κύπρου της Αργυρούπολης, με αποτέλεσμα να τη ν τραυματίσει βαρύτατα  
Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης. κ. Γιάννης Κωνσταντάτος αναφέρει ότι ο ίδιος και σύσσωμος ο Δήμος εκφράζουν τα θερμά τους συλληπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς της άτυχης Δημοτικής Αστυνομικού, η οποία έχασε τη ζωή της εν ώρα υπηρεσίας, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που εξετράπη της πορείας του στη Λ. Κύπρου. Σήμερα η αυτοδιοίκηση πενθεί, είπε και πρόσθεσε:
"Είναι ώρα θλίψης για όλους μας αλλά οφείλω να τονίσω ότι χάθηκε άδικα ένας νέος άνθρωπος την ώρα που ως εργαζόμενος του Δήμου συνόδευε τα παιδιά μας. Το γεγονός αυτό δείχνει πως οι εργαζόμενοι μας δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους για όλους εμάς με αυταπάρνηση .Ας είναι ελαφρύ το χώμα της γης της πόλης μας που θα την σκεπάσει. Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Καλό ταξίδι Ματίνα μας"..
Οπως αποφάσισε εκτάκτως απόψε Πέμπτη το Δ.Σ. Ελληνικού - Αργυρούπολης η κήδεία της εκλειπούσης θα γίνει το Σάββατο 11:30 από τον Ι.Ν. Μεταμόρφωση του Σωτήρος του Ελληνικού, δημοσία δαπάνη.
Καλό σου ταξίδι Ματίνα και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει....

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.