http://www.dimoschakis.gr/wp-content/uploads/2016/06/20160605_125859.jpg



 Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον υπεύθυνο του Τομέα Απόδημου Ελληνισμού του Κόμματος, βουλευτή Έβρου, κ. Αναστάσιο Δημοσχάκη και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Έβρου κ. Φώτη Αδαμάκη, επισκέφτηκε δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο Νότιο Έβρο και ειδικότερα το Νομαρχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Νομού Έβρου στην Αλεξανδρούπολη και το Σύλλογο Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Νομού Έβρου «Ο Άγιος Βασίλειος» στο Δωρικό Αλεξανδρούπολης.

Οι επισκέψεις αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης της Νέας Δημοκρατίας «Κανένας στο περιθώριο», η οποία αποτελεί πρωτοβουλία και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Προέδρου του Κόμματος κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με αφορμή τις συγκεκριμένες δράσεις, ο κ. Αν. Δημοσχάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αποτέλεσε μεγάλη χαρά για όλους μας να βρεθούμε ανάμεσα σε ανθρώπους που με την εθελοντική τους προσφορά στο συνάνθρωπό μας υπενθυμίζουν τις πανανθρώπινες αξίες και αρχές που διέπουν τον Ελληνισμό. Εδώ, στον ακριτικό Έβρο, η καρδιά της κοινωνίας των πολιτών χτυπά δυνατά.

Είμαστε συνεπείς συμπαραστάτες των κοινωνικών δομών του Έβρου και θεωρούμε αναγκαίο να ακουστεί η φωνή των ανθρώπων αυτών. Η εμπειρία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τη Νέα Δημοκρατία, καθώς καταρτίζουμε το κυβερνητικό μας πρόγραμμα, και ειδικότερα τις πολιτικές εκείνες που αποσκοπούν στην κοινωνική συνοχή.

Οι ευκαιρίες για απασχόληση και δημιουργικότητα αποτελούν βασική προτεραιότητα όταν κάποιος σχεδιάζει δράσεις στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και επανένταξης στην κοινωνία ατόμων που ανήκουν σε αυτές».

 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.