Εχασε τα αυγά και τα πασχάλια ο ΠΑΟ – Ο Αγιαξ κέρδισε (1-2) με ανατροπή [βίντεο]

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο σκορ, αλλά ο Αγιαξ ανέτρεψε τα πάντα και νίκησε με 2-1 στην Λεωφόρο στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.
Οι «πράσινοι» στο 5' μπήκαν μπροστά στο σκορ με τον Μπεργκ, αλλά μετά το πρώτο 25λεπτο ο Αγιαξ ανέβηκε. Και τελικά ισοφάρισε στο 34' με τον Τραορέ. Ο ΠΑΟ μετά το γκολ... πάγωσε και δεν επανήλθε ποτέ. Στο β' ημίχρονο ο Αγιαξ είχε την πρωτοβουλία, κέρδισε πέναλτι στο 67' και παρότι το απέκρουσε ο Στιλ στην επαναφορά ο Ρίντεβελντ έκανε το 1-2. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Ιβάνοφ αποβλήθηκε δύο λεπτά μετά και ο ΠΑΟ έμεινε με 10 παίκτες. Χάθηκε πολύτιμος χρόνος και παρότι ο Ζίεχ αποβλήθηκε στο 79', ο ΠΑΟ δεν βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει.
Ο Ιβανόφ... σέρβιρε την ισοφάριση στον Τραορέ (φέρει ευθύνη και ο Στιλ), ενώ ο εξίσου πολύ κακός Μέστο έκανε «δώρο» πέναλτι, όπου ο Ρίντεβελντ με το ριμπάουντ υπέγραψε τη νίκη του Αίαντα.
Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ - Κουτρουμπής (68’ Βιγιαφάνιες), Μολέδο, Ιβανόφ - Μέστο, Λεντέσμα (65’ Λέτο), Ζέκα, Χουλτ - Λουντ (73’ Σάμπα), Γουακάσο - Μπεργκ.
Αγιαξ (Πέτερ Μπος): Ονάνα - Βίεργκεβερ, Σάντσεζ, Βέλτμαν, Ντικς - Ρίντεβαλντ, Κλάασεν (90’ Σόνε), Γκουντέλι - Ζίεχ, Γιούνες (86’ Σιντγκράβεν), Τραορέ (72’ Ντόλμπεργκ).
Στο άλλο ματς του ομίλου, Σταντάρ Λιέγης και Θέλτα έμειναν στο 1-1 στο Βέλγιο.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.