Λίγο πριν παραδώσει τα κλειδιά του Λευκού Οίκου στον Ντόναλντ Τραμπ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα υποδέχτηκε 21 σημαντικές προσωπικότητες για μια βραδιά που ολοκληρώθηκε με συγκινήσεις, αστεία και σημαντικά μηνύματα. Η τελετή απονομής για το 'Μετάλλιο της Ελευθερίας', την ύψιστη τιμητική διάκριση προς πολίτες στις ΗΠΑ, ήταν φέτος αφιερωμένη σε όσους έχουν διακριθεί στους τομείς τους και ξεχώρισαν για το έργο και τη στάση ζωής τους. Τα ονόματα που παρέλασαν 'μιλούν' από μόνα τους...
Ο Μπρους Σπρίνγκστιν, ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ, ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς, οι θρύλοι του μπάσκετ Μάικλ Τζόρνταν και Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, ο ηθοποιός Τομ Χανκς, η δημοφιλής παρουσιάστρια Ελεν Ντε Τζενέρις. 
Look what I got everyone to do! It's the #MannequinChallenge at the @WhiteHouse! I'm in the pink dress laughing with @RitaWilson! pic.twitter.com/fYPvYcMJ57 — Tracee Ellis Ross (@TraceeEllisRoss) 22 Νοεμβρίου 2016
'Καλλιτέχνες, επιστήμονες, φιλάνθρωποι, δημόσιοι λειτουργοί ή στρατιωτικοί, αθλητές και καλλιτέχνες, αυτά τα 21 πρόσωπα συνέβαλαν στο να πάει μπροστά η Αμερική, καθώς ενέπνευσαν εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, την ίδια στιγμή' ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση. 
'Όλοι όσοι είναι απόψε στην αίθουσα αυτή, είναι άνθρωποι που με άγγιξαν και με επηρέασαν με έναν πολύ ισχυρό και προσωπικό τρόπο', είπε ο Ομπάμα πριν βραβεύσει τους 21 καλεσμένους του.
Με τον Μάικλ Τζόρνταν

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.