Συγκλονιστικές εικόνες: Ήταν μόλις 38 ετών και μάνα δυο παιδιών


Ένα τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα, καθώς η γυναίκα που έχασε την ζωή της μετά την ισχυρή έκρηξη σε ταχυφαγείο στην Πλατεία Βικτωρίας, ήταν μια γυναίκα 38 ετών και μάνα δυο παιδιών σύμφωνα με πληροφορίες.
17357251.jpg
Στις συγκλονιστικές φωτογραφίες του ΑΠΕ, βλέπετε την στιγμή που οι Πυροσβέστες έχουν διαπιστώσει τον θάνατό της και την βγάζουν από το κατεστραμμένο ταχυφαγείο, έχοντας σηκώσει σεντόνι προκειμένου να κρύψουν το άψυχο κορμί της από τα βλέμματα του συγκεντρωμένου πλήθους αλλά και από τον φακό των ΜΜΕ.
17357205.jpg
Τα στιγμιότυπα είναι ανατριχιαστικά και ραγίζουν καρδιές, ενώ ο θρήνος είναι ανείπωτος.
17357236.jpg
17357249.jpg
Μητέρα δύο ανήλικων παιδιών ήταν η 38χρονη Βασιλική, το θύμα της ισχυρότατης έκρηξης που σημειώθηκε το πρωί στα Everest της Πλατείας Βικτωρίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα ήταν λογίστρια που δεν εργαζόταν μόνιμα στο κατάστημα, αλλά το επισκεπτόταν περιοδικά, για να "κλείσει" τα λογιστικά βιβλία.

Πώς προκλήθηκε η έκρηξη

Κατά πληροφορίες στο υπόγειο του καταστήματος -όπου βρίσκεται και το λογιστήριο- εκτελούνταν εργασίες από ψυκτικό. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ψυκτικός δεν αποκλείεται να έκοψε κατά λάθος σωλήνα με εύφλεκτο αέριο. Η Πυροσβεστική μάλιστα ερευνά την πληροφορία ότι ο ψυκτικός ανέβηκε τρέχοντας τα σκαλιά, καλώντας τους εργαζόμενους να εγκαταλείψουν το κατάστημα, πιθανότατα επειδή αντιλήφθηκε ότι θα ακολουθήσει έκρηξη.

Εκτός από την 38χρονη νεκρή, υπάρχουν ακόμη πέντε τραυματίες που έχουν μεταφερθεί από το ΕΚΑΒ σε Γενικό Κρατικό και 401, οι περισσότεροι με αναπνευστικά προβλήματα. Και οι πέντε νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. 
«Πριν από μία ώρα μας έφεραν στο νοσοκομείο τέσσερα άτομα. Τα τρία εξ’ αυτών θα αποχωρήσουν μετά τον έλεγχο στον οποίο θα υποβληθούν, ενώ το τέταρτο άτομο θα κρατηθεί, γιατί έχει εγκαύματα στο πρόσωπο, στα χέρια και πιθανώς μια κάκωση σε έναν τένοντα» είπε χαρακτηριστικά ο διευθυντής του Γενικού Κρατικού νοσοκομείου, κ. Δημοσθένης Σούτσος.

Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Αττικής της Πυροσβεστικής, το υπόγειο έχει ισοπεδωθεί πλήρως. 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.