Εμφάνιση an8.jpg

Σε ιδιαίτερα γιορτινή ατμόσφαιρα, υπό τους ήχους παιδικών φωνών αλλά και εξαίρετων επαγγελματιών μαζί με πλήθος δημοτών ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης φωταγώγησε την Κυριακή το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην δημοτική ενότητα της Πεύκης.
Παράλληλα ο γνωστός τραγουδιστής Διονύσης Σχοινάς, ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους δίνοντας έτσι το έναυσμα για την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στο Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης. Στο δημοτικό θέατρο Πεύκης διοργανώθηκε επίσης συναυλία στην οποία συμμετείχαν η Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Αμαρουσίου, το Δημοτικό ωδείο της Πεύκης, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της κ. Βαφειάδου και τα χορωδιακά τμήματα του ΠΕΑΠ, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της κ. Βούλγαρη.
Την σημαντικότερη ίσως νότα της βραδιάς έδωσαν οι μαθητές του ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κωφών και Βαρυκόων του δήμου, που εμπλούτισαν με την δική τους παρουσία το μουσικό πρόγραμμα.
Ακόμη, στην αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης είχε διαμορφωθεί για τους μικρούς δημότες ειδικό εορταστικό εργαστήρι ζωγραφικής με την καθηγήτρια ζωγραφικής του ΠΕΑΠ κ. Παφίλη.
Χθες το απόγευμα ο Δήμαρχος συμμετείχε επίσης μαζί με πλήθος δημοτών, στην όμορφη φωταγώγηση του καραβιού στην δημοτική ενότητα της Λυκόβρυσης. Η εκδήλωση είχε έντονη χριστουγεννιάτικη διάθεση με αστείρευτο κέφι και πολύ δυνατή μουσική υπό τους μουσικούς ήχους της χορωδίας των μαθητών των φροντιστηρίων «ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ» Πεύκης.Εμφάνιση IMG_5140.JPG
Ο Δήμαρχος κ. Μαυρίδης, αφού ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές των δυο εξαιρετικών εκδηλώσεων αλλά και όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθούν, ευχήθηκε όμορφα, δημιουργικά και ευτυχισμένα Χριστούγεννα, ενώ δήλωσε ότι ο δήμος θα είναι κοντά, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, σε όλους όσους χρειάζονται την αλληλεγγύη και την στήριξη μας, χωρίς να ξεχνάμε ποτέ τον συνάνθρωπο μας, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Εμφάνιση IMG_5142.JPG

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.