Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Τάσος Μαυρίδης, παρουσία και του Αντιδημάρχου Εκπαίδευσης, Κοινωνικής πολιτικής και Εθελοντισμού κ. Γκαραβέλλα Νικόλαου παρέλαβε σήμερα τρόφιμα μακράς διαρκείας, δωρεά του Συλλόγου Γονέων των Νηπίων των Δημοτικών Παιδικών σταθμών του Δήμου.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώτας με μια λιτή επιστολή του προς το Δήμο, δήλωσε ότι με αυτή την κίνηση, ο σύλλογος συμμετέχει με μεγάλη χαρά στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό ο δήμος αλλά και ο ίδιος ο Δήμαρχος κ Μαυρίδης, για την στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων αλλά και των άπορων συνδημοτών μας.

Ο Δήμαρχος από τη μεριά του, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Γιώτη αλλά και όλο τον σύλλογο, που όπως είπε, αποδεικνύει έμπρακτα την αλληλεγγύη του προς τον συνάνθρωπο μας και ο καθένας τους ακόμα και από τις πενιχρές οικονομικές του δυνατότητες, προσφέρει από το υστέρημα του. Αυτό, όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Δήμαρχος, είναι πολύ συγκινητικό αλλά τελικά καθόλου σπάνιο και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για το μέλλον, όπως είπε.
Ο Σύλλογος Γονέων των Νηπίων των Δημοτικών Παιδικών σταθμών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης παρέδωσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου αλεύρι, ρύζι και μακαρόνια.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.