Πρόταση του Μάνου Κόνσολα για τις άγονες γραμμές
Ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας συναντήθηκε με το προεδρείο της Ελληνοκινεζικής Ένωσης Προώθησης Επενδύσεων και Συνεργασιών, τον Πρόεδρο, κ. Δημήτρη Σαμαρά, τον Συμπρόεδρο, κ. HE Xiaosong και την Αντιπρόεδρο, κυρία XU Betty.

Η συνάντηση, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή. Αμέσως μετά, ο κ. Κόνσολας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συζητήσαμε, μεταξύ άλλων, το θέμα της οικονομικής και επιχειρηματικής συνεργασίας στον τομέα του Τουρισμού, στον οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για επενδύσεις από Κινέζους επιχειρηματίες.

Το άνοιγμα της τουριστικής αγοράς της Κίνας αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για τον τουρισμό μας και θα ενισχυθεί από την διεύρυνση της οικονομικής και επιχειρηματικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Η Ελλάδα, μετά από το οριστικό κλείσιμο αυτής της παρένθεσης λαϊκισμού και αστάθειας, έχει ως σταθερή επιλογή τη διαμόρφωση φιλικού και ελκυστικού επενδυτικού κλίματος.

Η Νέα Δημοκρατία πιστεύει στις επενδύσεις. Πιστεύει σε σταθερούς κανόνες, με την εφαρμογή πολιτικών που θα διευκολύνουν την άσκηση επιχειρηματικής και οικονομικής δραστηριότητας, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στο θεσμικό και χωροταξικό πλαίσιο στον τουρισμό, αλλά και στο ζήτημα των αδειοδοτήσεων.

Την πίστη μας αυτή, δεσμευόμαστε να τη μετατρέψουμε σε ουσιαστικές πολιτικές, όχι στο πεδίο των εξαγγελιών, αλλά της εφαρμογής».
 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.