Εμφάνιση aridaia01.jpg
Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει την Ελληνική εταιρία «Μασούτης super market» και ιδιαίτερα τον κ. Διαμαντή Μασούτη, γιατί στο πλαίσιο της πολιτικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της (ΕΚΕ) ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Ένωσής μας, για παροχή ιατροτεχνικού εξοπλισμού στο Κέντρο Υγείας (ΚΥ) Αριδαίας. 
Εμφάνιση aridaia03.jpg
Η εταιρία ΜΑΣΟΥΤΗΣ έδειξε στην πράξη, για μία ακόμη φορά, την γνωστή εδώ και χρόνια κοινωνική και ανθρωπιστική ευαισθησία της με την ανάληψη της δαπάνης αγοράς και εν συνεχεία δωρεάς στο ΚΥ ιατροτεχνικού εξοπλισμού (ηλεκτροκαρδιογράφος για παθολογικό ιατρείο, κλίβανος ατμού (υγρός) για αποστείρωση των χειρουργικών εργαλείων, οξύμετρο για τις πρώτες βοήθειες, χειρουργικός προβολέας οροφής για το σηπτικό χειρουργείο, πλάγιος φωτισμός για το γυναικολογικό ιατρείο, παραβάν ασθενών για τη διενέργεια εξετάσεων, δύο εξεταστικές κλίνες, τρία στηθοσκόπια, δύο ζυγαριές για ενήλικες και για βρέφη). 
Εμφάνιση aridaia04.jpg
Σχετική εκδήλωση παράδοσης-παραλαβής και εγκατάστασης του ιατροτεχνικού εξοπλισμού έγινε σήμερα (21.12.16). Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ και Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου η Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Αθηνά Αϊδονά, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτριος Μπίνος συνοδευόμενος από Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου, ο κ. Ιωάννης Μασούτης μαζί με τον Διευθυντή ΕΚΕ κ. Σταμάτη Δαβίδ της εταιρίας ΜΑΣΟΥΤΗΣ. 
Η ΠΕΔΚΜ ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα για τη βοήθεια και συμπαράστασή του. Η ΠΕΔΚΜ συγχαίρει τους εργαζόμενους στο Κ.Υ. Αριδαίας και ιδιαίτερα την Προϊστάμενη κ. Στέλλα Φωτοπούλου για το ενδιαφέρον που δείχνουν για την αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας. 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.