Εμφάνιση IMG_1536.JPG
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης κ. Μαυρίδης Τάσος, μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κοινωνικής πολιτικής και εθελοντισμού κ. Γκαραβέλα Νικόλαο, παρέλαβαν σήμερα το πρωί από την φαρμακευτική εταιρεία Janssen Ελλάδος, που εδρεύει στην Πεύκη, τρόφιμα μακράς διαρκείας για το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου μας.Εμφάνιση 20161220_125736.jpg

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson, κ. Ευθύμιος Παπαταξιάρχης, υποδέχτηκε τον Δήμαρχο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και παρέδωσε τα τρόφιμα δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι «στόχος της εταιρείας μας είναι, πέρα από το να κάνουμε ένα κόσμο υγιέστερο είναι να τον κάνουμε και καλύτερο. Μέσα από τη δράση Janssen4good, που εντάσσεται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας, οι εργαζόμενοι μας, μάζεψαν χρήματα για να αγοραστούν τρόφιμα για την στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων αλλά και των άπορων συνδημοτών μας.»
 Ο Δήμαρχος κ. Μαυρίδης από τη μεριά του, ιδιαίτερα συγκινημένος, παρέλαβε τα τρόφιμα και ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας αλλά και τον ίδιο τον κ. Παπαταξιάρχη, που όπως δήλωσε, ακόμα και σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες, αποδεικνύουν περίτρανα ότι η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο είναι ακόμα ζωντανή για να ζεστάνει τις καρδιές των συνανθρώπων μας, που μας έχουν περισσότερο ανάγκη, ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες. Ακολούθως, ο Δήμαρχος ανέφερε ότι, είναι πολύ σημαντικό οι εταιρείες που εδρεύουν στο δήμο μας, να στηρίζουν τους δημότες μας, όπως κάνει η εταιρεία Janssen Ελλάδος και ελπίζει αυτή η προσπάθεια της εταιρείας να συνεχιστεί και στο μέλλον.  Τέλος, ευχήθηκε σε όλους να έχουν χαρούμενες γιορτές και Καλά Χριστούγεννα για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.
Εμφάνιση 20161220_130130.jpg


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.