Εμφάνιση 300117_ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ_3.jpg
Πλούσιο ήταν το πρόγραμμα του Δημάρχου Λυκόβρυσης - Πεύκης κ. Τάσου Μαυρίδη και αυτό το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Ιανουαρίου. Αρχικά, παρευρέθηκε στη κοπή της πίτας του Γυμναστικού Συλλόγου «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ», η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», παρουσία όλων των μελών του συλλόγου και πλήθος δημοτών. Όπως ανέφερε και ο  Δήμαρχος, ο Σύλλογος «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΥΚΗΣ», είναι ένας πολύ δραστήριος σύλλογος με άξια μέλη, που δουλεύουν με πολύ αγάπη για αυτό που κάνουν, για να υπηρετήσουν τα αθλητικά ιδεώδη. 
 Εμφάνιση 300117 ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑ_2.jpg
 Σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, είστε υπέροχοι άνθρωποι με ιδανικά και αξίες, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος, ενώ έδωσε συγχαρητήρια και στον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αλλαγιάννη. Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε βράβευση του πρωταθλητή του Μαραθωνίου κ.  Κώστα Πούλιου αλλά και του θρύλου του ποδοσφαίρου κ. Βασίλη Χατζηπαναγή.
Ακολούθως, παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας του συλλόγου Μικρασιατών «ΙΩΝΙΑ» όπου, αφού χαιρέτισε τον Πρόεδρο κ. Γαζεπίδη αλλά και τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου, δήλωσε ότι ο σύλλογος Μικρασιατών «ΙΩΝΙΑ»  έχει προσφέρει πολύ σημαντικό έργο στα δρώμενα του Δήμου μας ενώ όλες οι εκδηλώσεις που έχουν διοργανωθεί προάγουν το πολιτισμό και θέτουν τις βάσεις για σωστή πληροφόρηση των πολιτών μας αντικρούοντας τα ανιστόρητα ψεύδη εις βάρος της Ελληνικής Ιστορίας και του Πολιτισμού μας. «Με τις εκδηλώσεις που διοργανώνετε, μας βοηθάτε να κρατάμε ζωντανή τη μνήμη μας για να αντιμετωπίζουμε ενωμένοι τις προκλήσεις, είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στον κ. Γαπεζίδη. Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά το τμήμα χορωδίας ενηλίκων του ΠΕΑΠ.
 Εμφάνιση 300117 ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΙΩΝΙΑ _1.jpg
Μετά ακολούθησε η κοπή πίτας στο Τοσίτσειο Ίδρυμα Αβέρωφ στη Λυκόβρυση, ένα ίδρυμα που στηρίζει έμπρακτα εδώ και δεκαετίες, φοιτητές με καταγωγή από την Ήπειρο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος  είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πρόεδρο του ιδρύματος κ. Αβέρωφ Τάσο αλλά και τον Δήμαρχο Μετσόβου κ. Κώστα Τζαφέα.
 Εμφάνιση 300117_ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΣΙΤΣΙΟ ΙΔΡΥΜΑ_1.jpg
Το μεσημέρι της ίδιας μέρας ο Σύλλογος Κρητών Λυκόβρυσης – Πεύκης «Ο Ταλώς» διοργάνωσε, με αφορμή την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου, Κρητικό γλέντι, παρουσία του Δημάρχου, ενώ το απόγευμα και ο Αθλητικός Σύλλογος «Αθηνά» Μαγκουφάνας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη  πίτα με τον Δήμαρχο να δίνει τις ευχές του, για επιτυχίες και καλή πρόοδο στους αθλητές του συλλόγου και συγχαρητήρια στο ΔΣ, τους προπονητές καθώς και στους γονείς των παιδιών που στηρίζουν αδιάκοπα, όπως είπε, τον αθλητικό σύλλογο. Επίσης βράβευσε τους αθλητές του συλλόγου που πέρασαν στις πανελλήνιες εξετάσεις και εισήχθησαν στα Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.