Εμφάνιση 240117_ΠΕΥΚΙΩΤΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ- ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ (1).JPG
Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση  του συλλόγου "Πευκιώτικες Ρίζες" παρέστη ο Δήμαρχος κ. Τάσος Μαυρίδης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνδυασμό και με εορταστική εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου.
Στο χαιρετισμό του ο κ. Μαυρίδης μαζί με τις θερμές ευχές του για το νέο έτος, τόνισε ότι, λόγω και των οικονομικών συνθηκών που όλοι αντιμετωπίζουμε, είναι αναγκαία περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η διαρκής και αμέριστη στήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όλους τους φορείς και συλλόγους. «Με το Σύλλογο "Πευκιώτικες Ρίζες" και την Πρόεδρο του κ. Πιπερίγκου Ζωή, έχουμε μια αγαστή συνεργασία, εδώ και πολλά χρόνια, ενώ η πολιτιστική και περιβαλλοντική δραστηριότητα του Συλλόγου είναι διαρκής και πλούσια, όπως φαίνεται και στο πολύ ενδιαφέρον λεύκωμα του Συλλόγου. Ακόμη, ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης κ. Τάσος Μαυρίδης, δεσμεύτηκε, ότι η πρόταση της Προέδρου να ανεγερθούν τιμητικές πλάκες, εντός του Δήμου, για τους Μικρασιάτες, πρώτους κατοίκους της κοινότητας Μαγκουφάνας, πρώην Δήμου Πεύκης, θα συζητηθεί άμεσα σε προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο.
Εύχομαι το νέο έτος να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο τις πολύ όμορφες δράσεις σας, δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Μαυρίδης, ενώ για την ιστορία, απεδείχθη πολύ τυχερός, καθώς του έτυχε το φλουρί.

Εμφάνιση 240117_ΠΕΥΚΙΩΤΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ- ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ (4).JPG 
 Εμφάνιση 240117_ΠΕΥΚΙΩΤΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ- ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΜΕ ΚΑΛΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.JPG

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.