Εμφάνιση 160117_ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ.JPG
Στην καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου Κίνηση Πολιτών Λυκόβρυσης  παρέστη ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης κ. Μαυρίδης Τάσος, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Προέδρου του Συλλόγου κ. Παπαδιαμάντη Χρήστου.
Ο Δήμαρχος έκοψε το πρώτο κομμάτι της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και ευχήθηκε σε όλους «Χρόνια Πολλά» με υγεία, ευτυχία και οικογενειακή γαλήνη, ενώ ταυτόχρονα ανέφερε προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να συνεχίσουν και το νέο έτος  το σημαντικό  κοινωνικό και πολιτιστικό έργο τους. Εμφάνιση 160117_ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ (3).JPG
Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε ότι είναι και θα παραμείνει κοντά σε όλους τους τοπικούς συλλόγους και φορείς καθώς η βοήθεια τους είναι ουσιαστική και πολύτιμη για ολόκληρο τον Δήμο. Επιπλέον, έδωσε συγχαρητήρια στον σύλλογο για το κοινωνικό του έργο, ενώ ανέφερε ότι θα συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία με το δήμο και τις δομές του, όπως ανέφερε σχετικά το παράδειγμα με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη και τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται από κοινού. Τέλος, ο Δήμαρχος αναφέρθη και στο κοινωνικό έργο που επιτελεί η Κίνηση Πολιτών Λυκόβρυσης και συγκεκριμένα με τον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Λυκόβρυσης, όπου μέλη – εθελοντές της Κίνησης στηρίζουν έμπρακτα και βοηθούν στην παρασκευή και διανομή φαγητού προς συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νικολιδάκης, ο Αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης κ. Σκαμάκης, ο Αντιδήμαρχος εκπαίδευσης, κοινωνικής πολιτικής και εθελοντισμού κ. Γκαραβέλας ο Πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ κ. Τσελέντας και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Πανταζής και κ. Μαμαλάκη.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.