Εμφάνιση 240117_ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ.JPG
Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ηπειρωτών βορείων προαστίων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης παρευρέθη ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης κ. Τάσος Μαυρίδης, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης».
Ο Δήμαρχος αντάλλαξε εγκάρδιες ευχές με όλους τους παριστάμενους για το Νέο Έτος, ενώ μίλησε με επαινετικά λόγια για το έργο που συντελείται στο σύλλογο και ευχήθηκε σε όλους, το νέο έτος να είναι περισσότερο δημιουργικό και να χαρίσει στον κόσμο ειρήνη, αγάπη και αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο μας. Στον χαιρετισμό που απηύθυνε μίλησε με ιδιαίτερα θερμά λόγια για τους Έλληνες Ηπειρώτες και τα επιτεύγματα τους σε πολλούς τομείς. Παράλληλα, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ολιγόλεπτο βίντεο που προβλήθηκε με θέμα τα ηπειρώτικα γεφύρια και το αναδρομικό αφιέρωμα που έγινε από την αρχαία Ελλάδα μέχρι και σήμερα για τους Έλληνες Ηπειρώτες.
Η Πρόεδρος του συλλόγου Ηπειρωτών βορείων προαστίων κ. Παππά Δώρα ευχαρίστησε τον κ. Μαυρίδη για την εξαιρετική συνεργασία τους και τη συνεχή στήριξη του, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.