Εμφάνιση 170117_ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ.jpg
Παρουσία του Δημάρχου Λυκόβρυσης- Πεύκης κ. Τάσου Μαυρίδη, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ο Αθλητικός Όμιλος Λυκόβρυσης (Α.Ο.Λ.) με τη συμμετοχή πλήθους μελών, φίλων του Συλλόγου και απλών δημοτών στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου στη Λυκόβρυση.
 Εμφάνιση 170117_ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ 2.jpg
Στο χαιρετισμό του ο κ. Μαυρίδης συνεχάρη τον Πρόεδρο του συλλόγου κ.  Διαμαντή Κωνσταντίνο και τα μέλη του Δ.Σ. για την άψογη συνεργασία με τη  Δημοτική Αρχή ενώ ευχήθηκε καλή χρονιά και ένα ειρηνικό, δημιουργικό και  ελπιδοφόρο 2017 με υγεία για όλους.
Ακόμη, στον χαιρετισμό του ανέφερε ότι ο Αθλητικός Σύλλογος Λυκόβρυσης είναι μια υπέροχη αθλητική και καλά οργανωμένη οικογένεια που προάγει τον αθλητισμό, διαπαιδαγωγεί ανθρώπους με αγάπη και σεβασμό σε αξίες και ιδεώδη. «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και στους γονείς που εμπιστεύονται τους άξιους συνεργάτες του ομίλου και το ΔΣ για την ουσιαστική δουλειά που επιτελούν στον αθλητισμό, στη νεολαία αλλά και στη τοπική μας κοινωνία», δήλωσε ο κ. Μαυρίδης.
 Εμφάνιση 170117_ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ 3.jpg
Τις ευχές τους έδωσαν επίσης η απερχόμενη Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. κ. Πατούλη, ο αντιπρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. κ. Καρύμπας, η κατά τόπον Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Κοινότητας Πεύκης κ. Τσεκούρα, ο Αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης κ. Σκαμάκης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, τεχνικών υπηρεσιών και πολιτικής προστασίας κ. Παπανικολάου Ευάγγελος και η δημοτική σύμβουλος κ. Ασπραδάκη

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.