Στον «πάγο» η χώρα: Δύο νεκροί από την κακοκαιρία - Έντονα προβλήματα από τον χιονιά (Βίντεο - φωτό) 

Στο έλεος του χιονιά βρίσκονται πολλές περιοχές, από το κύμα της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα. Ένας ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του στη Ναυπακτία, όταν το Σάββατο χάθηκε περιπλανώμενος και πέθανε από το ψύχος, ενώ μία ηλικιωμένη από την Κομοτηνή εξέπνευσε από μαγκάλι το οποίο είχε ανάψει για να ζεσταθεί.
Η Κύμη, η Σκόπελος και η Αλόννησος έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, καθώς το χιόνι έχει φτάσει μέχρι τα παράλια και το ύψος του ξεπερνά το 1,5 μέτρο. Επιπλέον είναι χωρίς ρεύμα και νερό, ενώ υπάρχουν προβλήματα και στις τηλεφωνικές επικοινωνίες.
Σήμερα αναμένεται να φτάσουν από τον Βόλο στις Σποράδες συνεργεία της ΔΕΗ προς αποκατάσταση των ζημιών στην Αλόννησο και του Δήμου για απομάκρυνση του χιονιού, ενώ ανάλογες προσπάθειες θα γίνουν και για την Κύμη.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Σκόπελος και Αλόννησος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται η Σκόπελος και το ίδιο αναμένεται να γίνει και για την Αλόννησο, μετά την σφοδρή χιονόπτωση που έπληξε τα δύο νησιά των Σποράδων, όπου το χιόνι στην μεν Σκόπελο έφθασε το 1 μέτρο, ακόμα και μέσα στην Χώρα, στην δε Αλόννησο, στο Πατητήρι, έχει ξεπεράσει και το 1,5 μέτρο. Η κατάσταση κυρίως στην Αλόννησο είναι απελπιστική, αφού δεν υπάρχει δυνατότητα κίνησης στο νησί και από τη δημοτική αρχή καταβάλλονται προσπάθειες για την στοιχειώδη αποκατάσταση της ζωής στο νησί.
Οι δρόμοι στην Αλόννησο είναι αδιάβατοι, στο Πατητήρι που είναι και η πρωτεύουσα του νησιού, το χιόνι έχει φθάσει το 1,5 μέτρο, ενώ στην Παλιά Αλόννησο ξεπερνά και τα 2 μέτρα. 

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης Κύμη-Αλιβέρι

Εντωμεταξύ, το απόγευμα της Κυριακής κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος Κύμης- Αλιβερίου με απόφαση του περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη, λόγω των σοβαρών προβλημάτων που έχουν προκληθεί στην περιοχή από τη σφοδρή χιονόπτωση.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας, τα προβλήματα εντοπίζονται στο τμήμα Μετόχι- Κύμη, στους ορεινούς όγκους της Κύμης και τον ορεινό όγκο Κονιστρών, καθώς επίσης και σε ένα τμήμα του δρόμου Αλωνάρη- Οκτανιά.
Στα συγκεκριμένα τμήματα, παρά τις παρεμβάσεις από μηχανήματα της Περιφέρειας, δεν ήταν δυνατή, λόγω της χιονοθύελλας, η αποκατάσταση της κυκλοφορίας, γεγονός που οδήγησε την Περιφέρεια να κηρύξει την περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Μετά τα χιόνια ήρθε την σκυτάλη πήρε ο παγετός στην Κρήτη με αποτέλεσμα αρκετοί δρόμοι να έχουν μετατραπεί σε… πατινάζ.
Λίγο πριν τις 7 το πρωί, σύμφωνα με το cretapost.gr, ο Βόρειος Οδικός Άξονας είχε κυριολεκτικά παγώσει στο ύψος της Νέας Αλικαρνασσού με αποτέλεσμα αρκετοί οδηγοί να έχουν χάσει τον έλεγχο του οχήματός τους και να έχουν εκτραπεί της πορείας τους, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
Πιο συγκεκριμένα, τρία οχήματα – μεταξύ αυτών κι ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ – έχασαν τον έλεγχο και «κάρφωσαν» πάνω στις προστατευτικές μπάρες.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας, που ειδοποίησαν και την Πυροσβεστική, η οποία κλήθηκε για να σπάσει τον πάγο.
Έκκληση από τις αρχές για προσοχή στις μετακινήσεις
Έκκληση απευθύνουν – για μία ακόμα φορά – οι αρχές του τόπου σε όλους τους Κρητικούς να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και όπου χρειάζεται τα οχήματά τους να φορούν τις αντιολισθητικές αλυσίδες.

Πάγωσε η λίμνη στα Ιωάννινα

Πεντακόσιους τόνους αλάτι, έχει ρίξει το τελευταίο τριήμερο η Πολιτική Προστασία Ηπείρου, σε όλο το οδικό δίκτυο προκειμένου οι δρόμοι να παραμείνουν ανοικτοί, καθώς στην περιοχή επικρατεί παγετός και πολικές θερμοκρασίας.
Στην λίμνη των Ιωαννίνων, έχουν παγώσει τμήματα κοντά στις όχθες, ενώ χείμαρροι και μικρά ποτάμια στις ορεινές περιοχές της Ηπείρου μετατράπηκαν σε «γλυπτά της φύσης».

Προβλήματα στις μετακινήσεις

Παραμένουν τα προβλήματα από την επέλαση του χιονιά, καθώς αρκετά χωριά είναι αποκλεισμένα, ενώ μετ’ εμποδίων πραγματοποιείται η κυκλοφορία σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της χώρας.
Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται στην Εύβοια, την Κρήτη και τη Θεσσαλία.
Στην Αττική, από την Παρασκευή το βράδυ, παραμένει κλειστή η λεωφόρος Πάρνηθας, από το ύψος του τελεφερίκ, στο ρεύμα προς το Καζίνο. Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία τόσο στην Ιπποκράτειος Πολιτεία, όσο και στην οδό Αγίου Μερκουρίου.
Αναλυτικά, διακοπή κυκλοφορίας έχει επιβληθεί στις παρακάτω αρτηρίες:
Μαγνησία
Επαρχιακή οδός Χανίων - Κισσού Μαγνησίας, στη διασταύρωση Χιονοδρομικό Κέντρο «Αγριόλευκες», μέχρι τη διασταύρωση με την επαρχιακή οδό Βόλου - Ζαγοράς
Λάρισα
Επαρχιακή οδός Ελάφου - Σκλήθρου Αγιάς Λάρισας: Έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, γίνεται προσπάθεια διάνοιξης και η προσέγγιση πραγματοποιείται από εναλλακτικό δρομολόγιο.
Επαρχιακή οδός Καλλιπεύκης με όρια με Νομό Πιερίας, του Δήμου Τεμπών: Έχει διακοπεί κυκλοφορία των οχημάτων και γίνεται προσπάθεια διάνοιξης αυτών.

Εύβοια
Επαρχιακή οδός Χαλκίδας - Αιδηψού: Από 16ο έως 48ο και 78ο έως 87ο χλμ, έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία των φορτηγών, με ωφέλιμο βάρος άνω των 3,5 τόνων.
Επαρχιακή οδός Χαλκίδας - Αιδηψού: Από 16ο έως 48ο χλμ.
Επαρχιακή οδός Χαλκίδας - Λεπούρων: Από 49ο έως 56ο χλμ.
Επαρχιακή οδός Σταυρού - Αγ. Σοφίας
Επαρχιακή οδός Στενής - Στροπώνων
 Επαρχιακή οδός Αγ. Αθανασόυ - Γλυφάδας
Επαρχιακή οδός Ροβιών - Δρυμώνα
Ορεινό επαρχιακό δίκτυο της Λίμνης και της Κύμης

Βοιωτία
Σε ολόκληρο το ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, ΠΑΘΕ - Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας: Έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία των φορτηγών, με ωφέλιμο βάρος άνω των 3,5 τόνων
Αρκαδία
Επαρχιακή οδός Βυτίνας - Αλωνίσταινα- Ελάτης - Χρυσοβιτσίου.
Επαρχιακή οδός Ελάτης - Χρυσοβιτσίου
Δασική οδός άνω Οστρακίνας - Βυτίνα

Αιτωλοακαρνανία
Αποκλεισμένα είναι τα χωριά Λιβαδάκι και Καστανιά στην Δ.Δ Πυλήνης απο Τ.Κ Παλαιοπύργου προς Ελευθεριανή.
Αχαΐα
Διαδημοτική Οδός Περιστέρας - Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.
Πέλλα
Οδικό δίκτυο Κερασιάς - Χιονοδρομικό Κέντρο «Βόρρας».
Κεφαλονιά
Επαρχιακή οδός Αργοστολίου - Σάμης, από το 10ο έως το 20ο χλμ.
Επαρχιακή οδός Αργοστολίου - Διβαράτων (μέσω Φάλαρης)
Επαρχιακή οδός Διβαράτων - Ερίσου (μέσω Καλόν όρος)

Κρήτη
Από Περιβόλια έως και Θέρισο
Από οροπέδιο Κράπη έως Ίμπρο και από Ίμπρο έως Καλικράτη
Κεραμιά ήτοι από Μαλάξα και από Παναγιά
Κακόπετρο προς Κάντανο και από Στροβλές προς Ομαλό και από Ανατολικό Σέλινο προς Ομαλό. Δ.Α. ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Επαρχιακή οδός Σπήλιου – Γερακαρίου
Επαρχιακή οδός Ανωγείων - Νίδας. Δ.Α. ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Από Άγιο Νικόλαο προς οροπέδιο

Σε ποιες περιοχές θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Δευτέρα αρκετά σχολεία σε πολλές περιοχές της χώρας, καθώς το δριμύ ψύχος αλλά και ο παγετός καθιστούν απαγορευτική την προσέλευση μαθητών και δασκάλων.
Στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, κλειστές θα είναι όλες οι σχολικές μονάδες (βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία και δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) στον δήμο Λαγκαδά. Επίσης, για την ασφάλεια των μαθητών κλειστά θα μείνουν όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους δήμους Παύλου Μελά, Αμπελοκήπων- Μενεμένης και Δέλτα. Στον δήμο Κορδελιού- Ευόσμου κλειστά θα παραμείνουν όλα τα νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, ενώ οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργούν κανονικά.
Εξάλλου, στον Δήμο Φλώρινας τα σχολεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, δεν θα λειτουργήσουν στις 9 και 10 Ιανουαρίου, ενώ κανονικά θα ανοίξουν οι παιδικοί σταθμοί.
Στο Δήμο Κατερίνης κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Δευτέρα, τα σχολεία όλων των βαθμίδων, ενώ αύριο Τρίτη, 10 Ιανουαρίου, θα είναι κλειστά μόνο τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργούν κανονικά.
Στη Χαλκιδική, στον δήμο Αριστοτέλη δεν θα ανοίξουν σήμερα, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων όλες οι σχολικές μονάδες του δήμου σε δομές της πρωτοβάθμιας όσο και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης ΚΔΑΠ και στο σύνολο των κοινοτήτων του Δήμου Αριστοτέλη.
Κλειστά θα είναι τα σχολεία σήμερα και αύριο Τρίτη, και στον δήμο Πολυγύρου. Εξαιρούνται τα σχολεία της παραλιακής ζώνης (Μεταμόρφωση, Ορμύλια, Καλύβες, Όλυνθος) τα οποία θα λειτουργήσουν κανονικά με μία ώρα καθυστέρηση στην έναρξη των μαθημάτων.
Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Κοζάνης σήμερα και αύριο, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί του δήμου Κοζάνης και της Κοινωφελούς Επιχείρησης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μια ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 8 το πρωί.
Επιπλέον, κλειστά θα παραμείνουν το διήμερο 9 και 10 Ιανουαρίου και τα σχολεία στο Άργος Ορεστικό.
Κλειστές θα παραμείνουν σήμερα οι σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου.
Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Δευτέρα, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Εδεσσας, λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
Εξάλλου, η Περιφέρεια βορείου Αιγαίου ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, τα σχολεία στα νησιά της Λέσβου, της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου, θα παραμείνουν κλειστά.
Από τις 10:00 και μετά, θα λειτουργήσουν σήμερα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Τρικκαίων. Κλειστά θα είναι σήμερα όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Καλαμπάκας, καθώς και όλοι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.
Κλειστά θα είναι όλα τα σχολεία των δήμων Λάρισας και Καρδίτσας, ενώ θα λειτουργήσουν κανονικά οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.
Στην Κρήτη, κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, αλλά και στο Ρέθυμνο.
Στο Ηράκλειο, θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία των δήμων που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία όπως των δήμων Βιάννου, Μαλεβιζίου, Χερσονήσου, Αρχανών- Αστερουσίων, Ηρακλείου και Μινώα Πεδιάδας.
Κλειστά σε όλη τη Ροδόπη θα παραμείνουντα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ύστερα από απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, Νίκου Τσαλικίδη.
Η απόφαση αυτή λήφθηκε εξαιτίας της δυσκολίας μετακίνησης των μαθητών ορεινών και ημιορεινών περιοχών λόγω του παγετού και μετά από τη διαπίστωση ότι πολλοί σωλήνες του δικτύου ύδρευσης είναι σπασμένοι με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ζεσταθούν εύκολα οι σχολικές αίθουσες πολλών σχολικών μονάδων στους τέσσερις δήμους της Ροδόπης.
Κλειστά πολλά σχολεία στη Δυτική Ελλάδα
Μεγάλος αριθμός σχολείων δεν θα λειτουργήσει σήμερα στη δυτική Ελλάδα. Στην Αχαΐα, θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία του δήμων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, ενώ στον δήμο Ερυμάνθου δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία των τοπικών κοινοτήτων Χαλανδρίτσας, Λεοντίου, Ερυμάνθειας, Σταυροδρομίου και Σκιαδά. Στον δήμο Πατρέων δεν θα λειτουργήσουν το δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο Άνω Καστριτσίου, καθώς και το δημοτικό και νηπιαγωγείο στα Σελλά. Στον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας στην Ηλεία, δεν θα λειτουργήσουν το δημοτικό και νηπιαγωγείο Λαμπείας, οι λυκειακές τάξεις Λαμπείας το δημοτικό και νηπιαγωγείο Πανόπουλου, το γυμνάσιο Πανόπουλου, καθώς και το δημοτικό νηπιαγωγείο στου Κούμανι.
Στην Αιτωλοακαρνανία, κλειστά θα είναι σήμερα τα δημοτικά και νηπιαγωγεία σε ολόκληρο τον δήμο Ναυπακτίας. Στον δήμο Αγρινίου κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στις τοπικές κοινότητες Καλλιθέας, Αγίου Βλασίου, Κυπαρίσσου, Ποταμούλας και Σκουτεράς. Στον δήμο Μεσολογγίου, θα παραμείνουν κλειστά, για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας του προβλήματος με την υδροδότηση το 1ο το 2ο και το 3ο δημοτικό σχολείο, τα νηπιαγωγεία, το γυμνάσιο και το λύκειο. Επίσης, δεν θα λειτουργήσουν ο παιδικός σταθμός Αιτωλικού και το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης γενικής αγωγής.
Κανονικά θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία σήμερα Δευτέρα, στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, με βάση τις αποφάσεις που έχουν λάβει οι αρμόδιοι παράγοντες και σύμφωνα με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν την Κυριακή και τις προγνώσεις για τη Δευτέρα.
Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Βόλου αναφέρει ότι «με απόφαση του Δήμου Βόλου δεν θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στην περιοχή ευθύνης του.
Κλειστά όλα τα σχολεία στη Στερεά Ελλάδα
Κατά μία ή δύο μέρες θα παρατείνουν τις διακοπές τους οι μαθητές των σχολικών μονάδων Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, λόγω της κακοκαιρίας και των χαμηλών θερμοκρασιών. Ήδη με αποφάσεις οι οποίες έχουν εκδοθεί μέχρι στιγμής, τα σχολεία στη Φθιώτιδα δεν πρόκειται να λειτουργήσουν σήμερα Δευτέρα.
Παρόμοια απόφαση κρατά κλειστά και τα σχολεία της Βοιωτίας. Σε όλο τον νομό Εύβοιας τα σχολεία σήμερα θα παραμείνουν κλειστά, ενώ σε ορισμένες περιοχές δεν θα λειτουργήσουν ούτε αύριο Τρίτη, όπως στον δήμο Κύμης- Αλιβερίου. Σε ό,τι αφορά την Ευρυτανία, στον δήμο Καρπενησίου τα σχολεία θα μείνουν κλειστά σήμερα, ενώ στον δήμο Αγράφων εκτός από τη σημερινή μέρα θα μείνουν κλειστά και αύριο Τρίτη.
Τέλος σε ό,τι αφορά τη Φωκίδα θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία.

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού

Μακεδονία, Θράκη
Στη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες χιονοπτώσεις. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές χιονοπτώσεις κυρίως στη Χαλκιδική, οπού θα είναι κατά τόπους πυκνές.
Άνεμοι: στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 6 και από το βράδυ έως 7 και πιθανώς 8 μποφόρ. Στα υπόλοιπα βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Θερμαϊκό πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από -12 έως -01 βαθμους κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 5 με 7 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές χιονοπτώσεις και στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές χιονόνερο, κυρίως από το απόγευμα.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από -4 έως 5 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 5 με 7 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές χιονοπτώσεις, οι οποίες από το απόγευμα στα ανατολικά και νότια θα ενταθούν. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων τη νύχτα στη νότια Πελοπόννησο.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από -5 έως 4 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη
Νεφώσεις με παροδικές χιονοπτώσεις και βροχές η χιονόνερο στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία ανατολικοί νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από -1 έως 6 βαθμούς κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με παροδικές χιονοπτώσεις. Στα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές η χιονόνερο, χιόνια στα ορεινά - ημιορεινά και τη νύχτα πιθανώς σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία έως 7 και πιθανώς 8 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία ανατολικοί νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 2 έως 8 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 6 με 8 βαθμούς χαμηλότερη.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.