O Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης στέλνει το εξής μήνυμα προς τους συμμετέχοντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις:

«Οι επιτυχίες των νέων της Λυκόβρυσης και της Πεύκης στις Πανελλαδικές εξετάσεις μας κάνουν περήφανούς και μας γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον. Είναι ευλογία για έναν Δήμο να έχει νέα γενιά που αγωνίζεται, διακρίνεται και προοδεύει.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια πρώτα από όλα στους ίδιους για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν, αλλά και στις οικογένειες και τους εκπαιδευτικούς της πόλης μας, που συνέβαλαν στην επιτυχία τους. Εύχομαι στους νέους φοιτητές  και φοιτήτριες να έχουν μια καλή σταδιοδρομία και να επιδείξουν τον ίδιο δυναμισμό σε όλους τους τομείς της ζωής τους.
Όσο για τους υποψηφίους, που δεν κατόρθωσαν να εισαχθούν στο Τμήμα της προτίμησής τους, έχω να τους πω ότι αυτές οι Εξετάσεις ήταν μόνο μια από τις ευκαιρίες που θα έχουν στη ζωή τους τα επόμενα χρόνια. Ας μην απογοητεύονται λοιπόν.
Εμείς, ως Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης θα είμαστε πάντα εδώ για να χαιρόμαστε με τις επιτυχίες τους και για να τους στηρίζουμε όποτε χρειαστεί.».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.