Η σχέση του Πάνου Καμμένου με το Twitter είναι λιγάκι... ταραχώδης και αυτό επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά με το τελευταίο tweet του υπουργού, που έγινε viral!
Ο κ. Καμμένος ξεκίνησε να γράφει ένα tweet την Κυριακή, το οποίο ανέβηκε στον λογαριασμό του προτού να ολοκληρωθεί και παραμένει έως και αυτή τη στιγμή η ανάρτηση: Οι ένοπλες δυνάμεις.
Λίγο αργότερο ο Πάνος Καμμένος ολοκλήρωσε τη σκέψη του -και την ανάρτησή του: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις ήδη έχουν διαθέσει στην Ύδρα πλοίο υδροφόρα για συνεχή τροφοδοσία νερού και άμεσα διαθέσιμες 4 ηλεκτρογεννήτριες και μια μονάδα αφαλάτωσης αν ζητηθούν».
Το Twitter όμως είχε προλάβει να... ξεσαλώσει!
Μεταξύ των πολλών και ευφάνταστων απαντήσεων ήταν και αυτό του διάσημου πια γραφείου τελετών «Τελεταί Μπούκουρας» που συμπλήρωσε την ανολοκλήρωτη φράση του Πάνου Καμμένου, γράφοντας «...χαίρουν μοναδικών προσφορών από το Γραφείο μας»!
Άλλοι χρήστες του Twitter έσπευσαν να κλίνουν το ουσιαστικό σε όλες τις πτώσεις ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που σχολίασαν ότι πιθανόν ο γιος του μπήκε πάλι στον λογαριασμό του υπουργού Εθνικής Άμυνας.