Συνάντηση στα γραφεία του υποψήφιου Δημάρχου  Χαϊδαρίου κ. Βαγγέλη Ντηνιάκου είχε η πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου ράγκμπι "Ιπποκράτης" κα Χαρά Καββάλα.

Ο κ Ντηνιάκος ζήτησε να μάθει, έχοντας δίπλα  το στενό συνεργάτη του στα θέματα αθλητισμού και πρόεδρο της Π.Ε.Π.Φ.Α (Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής  Αγωγής) κ Δημήτρη Γρηγοριάδη.
Η κα Καββάλα ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα αθλητικά σωματεία, την αγαστή συνεργασία που έχει με τον νυν Δήμαρχο κ Σελέκο, ανέλυσε το πλάνο εκδηλώσεων και το τρόπο προσέλκυσης, ώστε  μικρά παιδιά να γνωρίσουν από κοντά ένα δυναμικό άθλημα το οποίο δεν είναι  και τόσο διαδεδομένο  στην ελληνική κοινωνία. 

*Ο κ Βαγγέλης Ντηνιακός με τον πρόεδρο της ΠΕΠΦΑ κ Δημήτρη Γρηγοριάδη


Ο κ Ντηνιακός αφού ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα  του ερασιτεχνικού αθλητισμού και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν,δέχτηκε πληθώρα προτάσεων από τον έμπειρο, στο αθλητικό management κ Γρηγοριάδη, τα οποία άκουσε με πολύ μεγάλη προσοχή και η πρόεδρος κα Χαρά Καββάλα.


         *Ο κ Ντηνιακός με την Πρόεδρο κα Χαρά Καββάλα

Τέλος ανανέωσαν το ραντεβού τους για να θέσουν στόχους εφικτούς, που θα βοηθήσουν όλα τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία και όχι μόνο...
Εν αναμονή λοιπόν..

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.