Η ΑΕΚ θέλει να αποχαιρετήσει με ψηλά το κεφάλι το Champions League, παίρνοντας βαθμό ή βαθμούς στη διοργάνωση κόντρα στην Μπενφίκα στο Ντα Λουζ.
Σίγουρα το αποψινό ματς στο Ντα Λουζ της Λισαβόνας (COSMOTE SPORT 2 / 22:00) θα ήθελαν να ήταν διαφορετικό στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, ωστόσο ό,τι έγινε δεν αλλάζει. 
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να έχουν κίνητρο καθώς όλα τα μάτια είναι στραμμένα σε αυτά τα παιχνίδια, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ματς του ΟΑΚΑ με την Μπενφίκα, εκεί που κρίθηκαν πολλά για την εξέλιξη του ομίλου. «Όταν μπαίνεις σε ένα παιχνίδι Champions League δεν σκέφτεσαι μόνο τα λεφτά. Σκέφτεσαι ότι σε βλέπουν σε όλο τον κόσμο. Το οικονομικό από την πρόκριση και μόνο δεν πήγε άσχημα. Θεωρώ πως θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Ήταν ένα παιχνίδι το πρώτο με την Μπενφίκα που μας στοίχισε πολλά και το αποτέλεσμα ήταν άδικο», ανέφερε.
Οι απουσίες αρκετές για την πρωταθλήτρια Ελλάδας καθώς εκτός από τους γνωστούς (Λαμπρόπουλο, Μπακασέτα και Σιμόες που δεν υπολογίζονται), τιμωρημένος είναι ο Λιβάια και τραυματίας με θλάση ο Άλεφ. 
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε προαναγγείλει από τη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης ότι στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα υπάρξουν αλλαγές και αυτό γίνεται, με τον Τσόσιτς να παίρνει θέση δίπλα στους Μοράν και Γαλανόπουλο. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν στο τέρμα τον Μπάρκα και αμυντική τετράδα τους Μπακάκη-Οικονόμου-Τσιγκρίνσκι-Χουλτ, ενώ μπροστά είναι οι Κλωναρίδης, Μπογέ και Πόνσε.
Όσον αφορά την Μπενφίκα, οι «Αετοί» δεν διεκδικούν κάτι, κρατώντας την τρίτη θέση στον όμιλο που τους οδηγεί πλέον στο Europa League. Ο Ρουί Βιτόρια βέβαια ξεκαθάρισε πως περιμένει από τους παίκτες του να κλείσουν νικηφόρα τον όμιλο. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του τον Σάλβιο, και επέλεξε για την αρχική ενδεκάδα τους: Βλαχοδήμο, Γκριμάλδο, Ρούμπεν Ντίας, Ζαρντέλ, Αντρέ Αλμέιδα, Σεμέδο, Πίτσι, Γκέντσον, Ζοάο Φέλιξ, Ράφα Σίλβα, Σεφέροβιτς.
Πηγή: www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.